Antalyasporluların '1 Meşale De Sen Yak' Etkinliğinde Yangın Çıktı

'07.07.2017 Antalyasporlular Günü. 1 Meşale de Sen Yak' etkinliği kapsamında yaklaşık 5 bin Antalyaspor taraftarının yaktığı meşale ve havai fişek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu Meşalelerden çıkan kıvılcımlar nedeniyle Konyaaltı'ndaki falezlerde 3 ayrı noktada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

'07.07.2017 Antalyasporlular Günü. 1 Meşale de Sen Yak' etkinliği kapsamında yaklaşık 5 bin Antalyaspor taraftarının yaktığı meşaleler nedeniyle 3 ayrı noktada yangın çıktı.

Sosyal medya aracılığıyla düzenlenen '07.07.2017 Antalyasporlular Günü. 1 Meşale de Sen Yak' etkinliğine katılan Antalyasporlu taraftarlar Konyaaltı varyantında bir araya geldi. Varyant ve Konyaaltı Sahili'ne sıralanan yaklaşık 5 bin taraftar, tezahüratlar eşliğinde aynı anda meşale yaktı.

Meşale ve havai fişek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Bu sırada taraftarların meşalelerinden çıkan kıvılcım nedeniyle Konyaaltı Falezleri'ndeki 3 ayrı noktadaki ot ve çalılar tutuştu. Rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen alevler, olay yerine çağrılan 4 itfaiye ekibi tarafından yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Antalyasporlu taraftarlar da yangını söndürme çalışmalarına yardım etti.

Bölgede bir süre tezahüratta bulunan Antalyasporlu taraftarlar, daha sonra dağıldı.
Kaynak: AA