İzmir'deki Trafik Kazası

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Abdurrahman Atalay Demir (27), son yolculuğuna uğurlandı.

Ödemiş Belediye Binası önünde, Tire'nin Derebaşı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve Ödemiş Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Demir için cenaze töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yaşadıkları acının tarif edilemez olduğunu belirterek, 'Sözün bittiği yerdeyiz. Atalay Demir, Ödemişliye hizmet eden, iyi yürekli bir kardeşimizdi. Birlikte çalıştığımız 2 yıl içerisinde insanlara hep hizmet ettiğini, yardım etmeye çalıştığını gördük.' dedi.

Başkan Badem, Demir'in güler yüzlü ve samimi olmasıyla dikkat çektiğini ve herkes tarafından çok sevildiğini de dile getirdi.

Demir'in cenazesi, Ödemiş Büyük Cami'de kılınan ikindi namazının ardından Ahrandı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Olay

Tire ilçesi Derebaşı Kavşağı'nda Abdurrahman Atalay Demir (27) idaresindeki 35 ZGU 13 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hüseyin P. idaresindeki FIX 130 yabancı plakalı otomobille çarpışmış, araçta sıkışan Demir olay yerinde hayatını kaybetmiş, diğer araçta bulunan Ayhan D. ise hafif şekilde yaralanmıştı.

Kaynak: AA