Adana İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adana İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, Valilikte düzenlenen toplantının açılışında, yapımı süren hizmetlerin öngörüler sürede tamamlanmasına büyük önem verdiklerini belirtti.

Yatırım programında yer alan projelerin öngörülen sürelerde tamamlanması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki gerekli diyalog ve işbirliğinin sağlanmasının yanı sıra koordineli çalışılmanın da büyük önem arz ettiğini kaydeden Vali Demirtaş, gelinen aşamaları değerlendirme, kurumlar arası işbirliği ve diyaloğu geliştirme fırsatı buldukları toplantı vesilesiyle tüm katılımcılara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle hafta boyunca etkinlikler yapıldığını aktardı. Çalışma programında herhangi bir aksilit bulunmadığını ifade eden Demirtaş, vatandaşları 15 Temmuz'da Merkez Park'ta saat 20.00'deki etkinliğe davet etti.

Demirtaş, şöyle konuştu:

'15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bu kalkışmaya canları ve kanları pahasına göğüs geren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimizin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz'u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Siz değerli kurul üyelerimizi, 15 Temmuz Cumartesi Günü Merkez Park'ta gerçekleştireceğimiz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine, eşleriniz, çocuklarınız ve tüm aile fertlerinizle birlikte davet ediyorum.'

Toplantıda ilgili belediye başkanları ve resmi kurum müdürleri kurumlarının yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA