SESOB Başkanı Köksal'dan Yıldızeli'ne Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Yıldızeli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, SESOB Başkan Köksal, Yıldızeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek, oda başkanı Nurettin Cihangiroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Kaymakam Hakan Keskin'i de ziyaret edip yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Köksal, teşkilat olarak bir aile olduklarını ifade etti.

Cihangiroğlu'nun başta kaymakamlık olmak üzere ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyumlu çalıştığını vurgulayan Köksal, 15 Temmuz Darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflarla '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' sergisinin Sivas'ın yanı sıra kaymakamlığın işbirliğiyle ilçe de açılacağını ifade etti.

Köksal, Kaymakam Keskin'e esnaf teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Keskin ise, ilçede güzel birlik ve beraberlik olduğunu, esnaf teşkilatı ile uyumlu çalıştıklarını, ortak etkinliklere ve programlara yer verdiklerini, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için gayret gösterdiklerini vurguladı.

Kaynak: AA