Büyükşehirden Camilere Temizlik Desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kumluca'da bulunan camilerde temizlik çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, görevlendirilen ekipler, Kumluca ilçe merkezinde cemaat yoğunluğunun fazla olduğu camilerde, temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında camilerin genel temizliğinin yapılmasının yanı sıra halılar yıkandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, konuya ilişkin değerlendirmesinde, geçmiş yıllarda olduğu gibi belli planlama doğrultusunda ilçedeki camilerin temizliğinin yapıldığını, bu yıl da özellikle cemaatin yoğun olarak kullandığı camilerden başlayarak ilçe genelindeki camilerde temizlik çalışması başlatıldığını belirtti.

Temizlik çalışmalarında camilerin genel temizliğinin yanı sıra halılarının da yıkandığını dile getiren Evran, şunları kaydeti:

'Büyükşehir Belediyesi olarak camilerimizin bakım, onarım ve temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da Kumluca genelinde cemaatimizin yoğun olarak kullandıkları camilerden başlayarak temizlik çalışması başlattık. Çalışmalar kapsamında camilerin çevre düzenlemesi, bakım ve onarımını da yapıyoruz. Bazı camilerimizde yıpranan halıların değişimi de yapılıyor.'

Kaynak: AA