Bodrum'da Uyuşturucu Operasyonu

Arıtma tesisinin bulunduğu alanda kenevir bitkisi yetiştirdiği iddia edilen site çalışanı gözaltına alındı Aramalarda 128 kök kenevir bitkisi ile bir kilo 742 gram kubar esrar ve bu bitkileri işlemeye yarayan bazı araçlar ele geçirildi.

Bodrum ilçesinde, arıtma tesisinin bulunduğu alanda kenevir bitkisi yetiştirdiği iddia edilen site çalışanı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilçeye bağlı Gündoğan Mahallesi'ndeki bir otel ve sitenin arıtma tesisinin bulunduğu alanda kenevir bitkisi yetiştirildiği yönünde ihbar alınması üzerine harekete geçti.

Ekipler, bölgedeki hareketliliği takip etmek, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için yaklaşık 10 gün fiziki takip yaptı.

Sabah bölgede tedbir alan jandarma, bir şüphelinin bölgede telefon ışığı kullanarak sulama yaptığını belirledi. Ekipleri fark edip kaçmaya çalışan ve site çalışanı olduğu belirlenen kişiyle, jandarma arasında kovalamaca yaşandı. E.S. kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan E.S. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan bölgede yapılan incelemelerde 128 kök kenevir bitkisi ile bir kilo 742 gram kubar esrar ve bu bitkileri işlemeye yarayan bazı araçlar ele geçirildi.
Kaynak: AA