Cihannüma Derneğinden İftar Yemeği

Cihannüma Derneği Kırklareli İl Temsilciliği tarafından, dernek üyelerine ve protokol mensuplarına iftar yemeği verildi.

Cihannüma Derneğinden İftar Yemeği
Kırklareli Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen İftar programı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Akşam Ezanının okunması ile dualar edildi oruçlar açıldı. Programa Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Cihannüma İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım ile dernek üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan Cihannüma Derneği Kırklareli İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım, "Cihannüma olarak böyle mübarek bir gecede siyaset, devlet ve milleti bir arada toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkes davası uğruna mücadele ediyor. Fatih olup 1453’te gemileri karadan çıkartıp İstanbul’u fethetmektir dava. 15 Temmuz gecesi bir telefon bağlantısıyla tankların, topların, tüfeklerin önüne geçmektir dava. Bizler inandığımız bu dava uğruna canımızı her şeyimizi ortaya koyduk. Bizler insanız ve üzerimize düşen ne görev varsa elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yıldırım ayrıca, iftara katılan herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA