Başkan Eşkinat İlkokul Öğretmeni İle Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Süleymanpaşa Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Eşkinat’ın aynı zamanda ilkokul öğretmeni de olan Mediha Tetikol’un da katıldığı törende Başkan Eşkinat öğretmeni ile hasret giderip uzun uzun sohbet etti.

Başkan Eşkinat İlkokul Öğretmeni İle Buluştu
Basın mensuplarına Mediha Tetikol ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, “Mediha Tetikol ismi Tekirdağ için unutulmaz bir isim olmasının yanı sıra aynı zamanda benim çocukluk yıllarımın idol ismidir. Mediha Hanım ben ve benim gibi binlerce Tekirdağlıyı yetiştiren çok değerli bir öğretmendir. Bugün burada Mediha öğretmenimin yanında merhum Mehmet Tetikol ile birlikte yaptıkları bu okulda öğrencilerin karne heyecanına ortak olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri ile velilerin de katıldığı programda okul bahçesinde gerçekleşen törenin ardından sınıflara geçilerek öğrencilerin karne heyecanı paylaşıldı.
Kaynak: İHA