Ramazan Birlikteliği Mahalle İftarlarında Yaşanıyor

Nilüfer Belediyesi, mahallelerde düzenlediği iftarlarda herkesi bir araya getiriyor. Minareliçavuş Mahallesi’nde düzenlenen iftarda da Başkan Mustafa Bozbey vatandaşlarla birlikteydi.

Ramazan Birlikteliği Mahalle İftarlarında Yaşanıyor
Nilüfer Belediyesi’nin, ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarlarında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu yaşanıyor. Maksempınar, Çatalağıl, Gökçe, Gölyazı, Göçmen Konutlar, İrfaniye, Badırga ve Güngören mahallelerinin ardından Minareliçavuş Mahallesi sakinleri de Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle iftarında bir araya geldi. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği iftara, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile birlikte katıldı.

Ramazan ayı boyunca sürdürülecek olan mahalle iftarları, Konaklı, Özlüce, Çaylı, Büyükbalıklı, Karacaoba, Fadıllı, Odunluk, Ürünlü, Yolçatı, Tahtalı, Doğanköy mahalleleriyle devam edecek. Toplam 20 bin vatandaşın katılması planlanan iftar organizasyonu, Hasanağa’da düzenlenecek iftarla sona erecek.
Kaynak: İHA