Musa Işın, İftar Programlarına Devam Ediyor

Ağrı Valisi Musa Işın, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftar yemeğinde bir araya gelerek iftarını açtı.

Musa Işın, İftar Programlarına Devam Ediyor
Kültür ve Kongre Merkezinde kentte faaliyet gösteren Sivil Tolum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri ile yapılan iftara Vali ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, ASTOP Başkanı Saim Alpaslan, Vali yardımcısı Ejder Demir, STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

İftardan sonra konuşan Musa Işın, Belediye olarak 27 proje hazırladıklarını ve bu projelerin çok önemli olduğunu anlatarak bunların bu yıl biteceğini söyledi.

Ağrı’ya doğalgaz kazmasının bugün vurulduğunu ve doğalgaz çalışmalarının başladığını söyleyen Işın, “Bir şehir 1927’de İl olacak ama bu halde olacak, yazıklar olsun. Ağrı halkı buna layık değil, hak ettiği hizmetlere layıktır. Allah razı olsun hükümetimizden destek alıyoruz, bir dediğimizi 2 etmiyor. Şunu da söyleyeyim, demesinler ki Belediye’ye kayyum atandı bol bol para geliyor. Evet, hükümetimiz destek veriyor, ama değerli kardeşlerim ben size ilk günde şunu söyledim, birincisi proje yönetimi, 2’ncisi para ve 3’üncüsü personel yönetimi, bunları iyi yaparsanız bir Belediyeyi idare edebilirsiniz. Bunları yapamadığınız takdirde Belediyeyi yönetemezsiniz” dedi.

Belediye’den çıkarılan işçilere de değinen Işın, “Hak etmeyen hiç kimse Belediye’de çalışamayacak. Hak etmeyen hiç kimse de orada kalamayacak. Son zamanlarda bazı işçileri çıkarmak zorunda kaldık. Bir önceki dönem Belediye’ye 154 kişi alınmıştı. Biz 83 kişinin işine son verdik. Kötü niyetli olsaydık hepsinin işine son verirdik. Sizi tenzih ederek söylüyorum Belediye’de çalışacak adam yoktu. Belediye boştu, 417 kişi çalışıyor ama Belediye boştu” şeklinde konuştu.

Işın konuşmasının ardından salonda bulunan kilerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.
Kaynak: İHA