MMO'dan Eğitim Protokolü

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi ve bir özel okul arasında imzalanan protokolle, oda üyeleri ve 1. derece yakınlarına eğitimde yüzde 20, yemek hizmetlerinde yüzde 10 indirim sağlandı.

MMO'dan Eğitim Protokolü
Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ve özel okul yetkilisi Nilgün Koçer tarafından MMO Samsun Şube binasında imzalandı. İmzalanan protokol gereği MMO Samsun Şube üyeleri ve 1. derecede yakınları katılım sağlayacakları eğitim-öğretim hizmetlerinden yüzde 20 indirim ve yemek hizmetlerinden de yüzde 10 indirimden faydalanacaklar.

MMO Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarda üyeleri ve 1. derecede yakınları yönelik olarak eğitim alanında da protokoller yaptıklarını belirten MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, eğitim alanında protokol imzaladıklarını ve kurumlarla işbirliklerinin devam edeceğini söyledi.



Okul yetkilisi Nilgün Koçer de MMO Samsun Şube üyelerinin ve 1. derece yakınlarının uygun koşullarda kaliteli eğitim hizmetinden faydalanabileceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA