Edirne Heyeti Bakan Müezzinoğlu'nu Ziyaret Etti

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Rafet Sezen ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ederek kısa süre içerisinde başlayacak olan "Selimiye Meydan Projesi" hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Edirne Heyeti Bakan Müezzinoğlu'nu Ziyaret Etti
Bir dizi çalışma ziyaretleri için Ankara’ya giden Edirne Valisi Günay Özdemir ve Belediye Başkanı Recep Gürkan, Milletvekili Rafet Sezen ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz yıllarda yapılan Yemiş Kapanı Hanı kazılarının ardından yakın bir zamanda yapımına başlanacak olan Selimiye Meydan Projesi için destek isteyen Edirne heyeti kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ziyaretin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirterek, "Edirne’nin benim gönlümdeki yeri başkadır. Mimar Sinan’ın ustalık eserim dediği Selimiye Camisi, Edirne ve Türkiye’nin göz bebeğidir. Edirne ve Selimiye Camii’ne yakışır bir meydan projesi olacağına inandığım çalışmaya destek vermeye hazırız" dedi.

Kaynak: İHA