Karabük'ten Kısa Kısa

Safranbolu Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle kısa süre asfalt çalışmalarına ara verdiklerini ve tekrar başladıklarını söyledi.

Çalışmaların Göztepe-Bostanbükü mahallelerini bağlayan yolda sürdüğünü ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

'Bu yolu kısa sürede tamamlayarak diğer mahallelerimizde ihtiyaç duyulan yerlerde çalışmalara başlayacağız. Belediye olarak kendi plentimizde uzman personelimizle 2010'dan bu yana asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk gün döktüğümüz asfalt yine ilk günkü gibi duruyor. 2017'de hedefimiz 50 bin ton asfalt sermek. Bu yıl özellikle Esentepe, Aşağı Tokatlı, Bostanbükü mahallemizde Safranbolu'ya katılan mahallelerimizi, Bağlarbaşı, Kurt Tepesi ve Kirkille mahallemizde geçen yıldan kalan eksiklikleri tamamlayacağız.'

- 69. Geleneksel NAFSA Eğitim Fuarı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, ABD'nin Los Angeles şehrinde yapılan 69. Geleneksel NAFSA Eğitim Fuarı'nda Karabük ve KBÜ'yü en iyi şekilde temsil ettiklerini bildirdi.

Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarın bu yıl 'Uluslararası Eğitimcilerin Buluşması' temasıyla yapıldığını söyledi.

Kaynak: AA