AK Partililer, Beylikdüzü İftarında Buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: 'İnşallah bu ramazan mazlumların acılarının son bulmasına vesile olur. Başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirir'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, bu ramazanın mazlumların acılarının son bulmasına vesile olmasını temenni ederek, 'Başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirir.' dedi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Marmara Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Buradaki konuşmasında, Beylikdüzü teşkilatını bir arada görmekten mutlu olduğunu aktaran Temurci, iftar sofrasındaki birlikteliğe dikkati çekti.

Temurci, ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, 'İnşallah bu ramazan mazlumların acılarının son bulmasına vesile olur. Başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirir. Şırnak Şenoba'daki helikopter kazası yüreğimizi dağladı. Bu elim kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun'. ifadelerini kullandı.

Konuşmasında çocukların iftar sofralarında yer almasına vurgu yapan Temurci, çocukların bereket ve neşe kaynağı olduğunu kaydetti.

Temurci, dünyadaki bütün mazlum çocukları kendi çocukları gibi gördüklerini ifade ederek, bu ramazanda çocukların gözyaşı dökmemesi temennisinde bulundu.

AK Parti'nin 2019 seçimlerine emin adımlarla yürüdüğü bilgisini veren Temurci, şu değerlendirmelerde bulundu:

'AK Parti 2019'a daha güçlü ve daha kararlı girecektir. İnşallah güçlü bir AK Parti ile Türkiye'yi güzel günler bekliyor. Milletimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminde üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmiştir. Bu gazi millet 15 Temmuz'da o hainlere gereken cevabı verdiği gibi 16 Nisan'da da bütün şer odaklarının planlarını boşa çıkarmıştır. Artık hiç kimse Türkiye üzerinde hesaplar yapamayacak. Türkiye yakaladığı istikrar devam edecek.'

İftara, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat ile partililer katıldı.

Selim Temurci, iftarın ardından esnafı ziyaret etti.
Kaynak: AA