Osmaniye'de Ramazan Bayramı

Osmaniye'de Ramazan Bayramı nedeniyle halkla bayramlaşma töreni düzenlendi.



Osmaniye Valisi Kerem Al, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla birlikte kutlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Ramazan Bayramı'nı kutlayan, sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirilmesini dileyen Al, “Bayramlar toplum hayatımızda çok önemli değerlerimizdir. Bu bayramlarımızın bayram gibi kutlanmasını diliyorum. Bugün Osmaniyeli vatandaşlarımızla ve tüm devlet dairelerinin müdürleriyle birlikte bayramlaştık. Halkımızla beraber olduk onun için çok mutluyuz. Bu huzur, güven ve asayiş ortamı Osmaniye'mizde devam etsin. Coğrafyamızda kanın, gözyaşının dinmesini arzuluyorum. Bayramın birliğe, dirliğe, huzura vesile olmasını diliyorum. Bayramlar hayattır, hayat da paylaşıldıkça güzeldir. Tüm Osmaniyeli hemşehrilerimizin bayramı bu şekilde paylaşmalarını diliyorum.” dedi.

Osmaniye’de son kez bayram etkinliğine katılmasının hatırlatılması üzerine Vali Al, “Kentte görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Bu şirin beldeyi, bu şirin beldenin insanlarını gönülden sevdik. Onları unutmayacağız. Osmaniyeyle ilgili haberleri sürekli takip edeceğim. İlgimi devam ettireceğim. Osmaniyelilere kapım ve gönlüm açık olacak.” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Serdar Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA