Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mezuniyet Sevinci

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bandırma Meslek Yüksekokulu ve Erdek Meslek Yüksekokulunu başarıyla bitiren öğrencilere diplomaları törenle verildi.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen diploma törenine, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, STK temsilcileri, diğer protokol üyeleri ile öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, törende yaptığı konuşmada, başarının insanın kendisine güvenmesiyle başlayacağını söyledi.

Mezun olan öğrencilere seslenen Yazıcı, 'Sevgili mezunlar kendi planlarınızı yaparken lütfen planlı yapın.Türkiye Cumhuriyetini bugün ve gelecekte sizler temsil edeceksiniz. Bunu unutmayın. Her şeyin daha iyisini yapmaya çalışın. Hepinizin yolu açık olsun, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir de bugün 2 bin 500 öğrenciyi mezun etmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Yeni bir üniversite olarak yapacakları daha çok işin olduğunu belirten Özdemir, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2. yaşını geride bırakmış genç, iddialı, emin adımlarla yoluna devam eden, dünya ve Türkiye çapında saygın bir üniversite olma yolunda önemli bir potansiyele sahip bir üniversitedir. Başvurumuz var. Birkaç ay içerisinde bu fakülteler ve yüksekokulumuz da üniversitemiz bünyesine katılmış olacaklar inşallah.' dedi.

Protokol konuşmalarının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Tören, öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Kaynak: AA