Başkan Yılmaz Fatsa'ya Yapılan Yatırımları İnceledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Başkan Yılmaz Fatsa'ya Yapılan Yatırımları İnceledi
Başkan Yılmaz ve beraberindekiler huzurevi, mezbaha inşaatı, Oluklu-Hatipli Grup yolu, Aydınlık Caddesi, Sakarya Caddesi ve yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte her gittiği yerde müteahhit firma yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Enver Yılmaz, Arslan Aydınlık Caddesi’ndeki incelemesinin ardından bir açıklama yaptı.

Başkan Yılmaz, Evkaf Mahallesi’nin Fatsa ilçemizin Devlet Hastanesinin de içinde olduğu yoğun nüfusun ve araç yoğunluğunun en üst seviyede olduğu mahallelerden bir tanesi olduğunu belirterek, “Burada özellikle su kanalizasyon çalışmaları sebebiyle kış mevsiminde burada yaşayan hemşerilerime ciddi bir mağduriyet oldu. Arslan Aydınlık Caddesi’nin hem sıcak asfaltı bitti hem de bu hafta itibariyle buranın tamamını karayolu ile buluşturmak suretiyle bu bölgedeki sıcak asfalt çalışmamızı nihayetlendirmiş olacağız. Arslan Aydınlık Caddesi’nde sadece asfalt dökümünden ibaret bir çalışma yapmadık. Burada baskı beton kaldırım, özürlü rampaları, su kanalizasyon, doğalgaz, elektriğin yeraltına alınması, yağmur suyu ve telefon hatları dahil olmak üzere yerin altında tam 6 farklı çalışma var. Bu çalışmalar doğal olarak zaman alıyor ama bittiği zamanda hem yaşayan vatandaşlarımız hem seyreden vatandaşlarımız hem de burada günlük iştigal eden vatandaşlarımız sonuna kadar memnun oluyorlar. Ben bu gecikmeli güzel bir ortam çıkarmanın bilincinde bütün hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreci bizimle beraber süreci en iyi şekilde takip eden değerli Fatsa Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA