Paris'teki Louvre Müzesi tahliye edildi!

Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi, güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Yüzlerce ziyaretçinin bina dışına çıkarılmasından kısa bir süre sonra alarm durumu sona erdi ve içeri girişlere tekrar izin verilmeye başlandı.

Paris'teki Louvre Müzesi tahliye edildi!
Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan, dünyanın en büyük ve en ünlü müzelerinden Louvre'da yüzlerce ziyaretçi, acilen bina dışına çıkarıldı. Alarm sesini duyan ziyaretçiler paniğe kapılırken, 'güvenlik protokolü nedeniyle' müzenin tahliye edilmesi gerektiği anons edildi. Bunun üzerine herkes binayı terk etti.

GİRİŞLER TEKRAR BAŞLADI


Güvenlikle ilgili sorunun ne olduğu açıklanmazken, kısa süreli paniğin ardından, ziyaretçilerin müzeyi girmesine tekrar izin verildiği bildirildi

'NELER OLUYOR?'


Louvre Müzesi'ndeki tahliyeye ilişkin ilk fotoğrafı (üstte) Twitter kullanıcısı Katy Skipper, kendi hesabından paylaştı.

Skipper, “Louvre'dan az önce tahliye edildik. Sanıyorum bu sadece Paris deneyiminin bir parçası” yazarken başka bir Twitter kullanıcısı ise, “Şu an Louvre Müzesi'nin içindeyim ve güvenlik protokolü gereği ziyaretçilerin tahliye edilmesin istendiği bir alarm çaldığını duyuyorum. Neler oluyor?” notunu düştü.