TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın STK'larla Sahurda Bir Araya Geldi

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman milletvekilleri Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen sahur programında STK temsilcileriyle bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın STK'larla Sahurda Bir Araya Geldi
Türkiye Petrollerinde düzenlenen programda TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Eğitim Bir-Sen yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek eğitim camiasının sorun ve sıkıntıları hakkında görüşmeler yapıldı. Düzenlenen programda Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, eğitimcilerin sorun ve sıkıntılarını anlatarak nelerin yapılabileceği hakkında konuşmalarda bulundu. Daha sonra konuşan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini kendilerine bildirilen sorun ve sıkıntıların çözümü için ellerinden gelen her türlü gayreti ve çabayı sarf edeceklerini söyledi.



Programa TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, STK temsilcileri, dernek başkanları, sendika yönetici ve üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: İHA