Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği (İHKİB) temsilcileri, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Hazır Giyim Organize Kümelenmesi (HOSK) adı verilen bölgede incelemelerde bulunan Vali Güngör Azim Tuna ve İHKİB temsilcileri burada yapılan çalışmaları inceledi.

Ayrıca, bölge içinde yapımı devam eden, içinde meslek yüksekokulu, konferans salonu, gümrük alanı, teknik eğitim alanları ile sosyal tesisler bulunan HOSK Küme Koordinasyon Merkezi’nin devam etmekte olan inşaatını da inceleyen Tuna ve beraberindekiler, inşaat firması yetkililerinden inşaattın süresinden önce bitirilmesi için söz aldı.

Vali Tuna’ya yardımcısı Ufuk Akıl, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mithat Arhan, Şanlıurfa Gümrük Müdürü İdris Güçlü ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Koordinatörü Yunus Çolak eşlik etti.

-Siverek'te ihtiyaç sahiplerine yardım

Siverek Umut Kervanı İnsan Yardım Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 200 çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Seyfioğlu Caddesindeki bir iş yerinde düzenlenen programda vakıf tarafından tespit edilen öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara giyim ürünleri dağıtıldı. Vakıf sorumlusu Hüseyin Şeker, giysi yardımının hayırsever bir iş adamları desteği ile gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Ramazan ayı öncesinde yardım yapacağımız aileleri tespit ettik. Bugünde 200 ihtiyaç sahibi ailenin çocuğuna giysi yardımında bulunduk. Ramazan ayı boyunca yardımlarımız devam edecektir.' dedi.
Kaynak: AA