Sarıkamış'ta Temizlik Kampanyası

Sarıkamış Belediyesi tarafından başlatılan 'Şehitler Diyarını Temiz Tutalım' kampanyasına öğrencilerde katıldı.

Sarıkamış belediyesince geleneksel hale getirilen ve her yıl mayıs ayının ilk haftasında başlatılan 'Şehitler Diyarını Temiz Tutalım' temizlik kampanyasına Sarıkamış'ta yaşayan her kesimden destek geldi.

Sarıkamış Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Hançerli Düzü mevkisinde devam eden temizlik seferberliğine Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, meclis üyeleri daire müdürleri, Sarıkamış Spor lisesi öğrencileri, İŞKUR çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri temizlik kampanyasının toplumun her kesiminden destek gördüğünü söyledi.

Şühedayı bağrında barındıran bu kutsal vatan topraklarını korumak, temiz tutmak her bireyin görevi olması gerektiğini ifade eden Toksoy, 'Şehitler diyarı ve turizm cenneti olan ilçemizi yapılan yatırımlarla, hazırladığımız projelerle geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bir taraftan alt yapı çalışmaları, diğer yandan şehitler için yapılan tören alanları ve çevre düzenlemesi projelerini yoğun bir şekilde hayata geçiriyoruz.' dedi.

Kaynak: AA