Tokat'ta Şehit Çocukları Yararına Kermes Düzenlendi

Tokat Polis Eşleri Derneği tarafından şehit, gazi ve mağdur durumdaki polis çocukları yararına kermes düzenlendi.

Tokat'ta Şehit Çocukları Yararına Kermes Düzenlendi
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kermeste, polis ve asker eşlerinin hazırladığı ev yemekleri satışa sunuldu. Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer sivil toplum örgütlerinin yaptığı katkılarla büyük çaplı olarak düzenlenen kermesten elde edilecek gelirlerle; şehit, gazi, malul ve mağdur durumdaki polislerin çocuklarına eğitim yardımı düzenlenecek.

Polis Eşleri Derneği Tokat Şube Başkanı Leman Topaloğlu, kermesten ele edilecek gelirin kurulacak komisyon ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

Topaloğlu, "Derneğimiz şehit gazi ve malul polislerimizin eş ve çocuklarına eğitimlerine katkı veya herhangi bir ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernek. Kermesimizin geliri de eylül ayında, ihtiyaç sahibi polis çocuklarımıza eğitime katkı bursu olarak vereceğiz" dedi.

Yaptıkları alışverişle kermese katkı sağlayan hanımlardan Şükriye Balcı ise organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Harika bir etkinlik. Elimizden geldiği kadar biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Buraya katılım sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kermesin açılışına Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Erol Can tarafından yapıldı. Öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterilerinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar kermesi gezerek alışveriş yaptı.
Kaynak: İHA