Selfy Fest'17 İle 250 Bin Öğrenci Eğlendi

Selfy tarafından düzenlenen Selfy Fest'17'de 6 şehirde toplam 250 bin öğrenci katıldı.

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy tarafından düzenlenen Selfy Fest'17'de 6 şehirde toplam 250 bin öğrenci eğlendi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada '#kurallarısenkoy' mottosuyla 2-23 Mayıs 2017'de Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Antalya Akdeniz Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesinde gerçekleştirilen etkinliklerde gençler Sefly'nin Survivor parkurundan karaokeye kadar sunduğu birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitesine katıldı.

Festivaller Eskişehir, Isparta, Aydın, Antalya, Çanakkale ve Kayseri olmak üzere 6 şehirde gerçekleştirildi.

Festival boyunca Selfy dünyasının sunduğu zengin ve eğlenceli aktiviteleri deneyimleyen gençler, basketbol ve araba yarışları ile turnuvalarda eğlendi.

Festival kapsamında her üniversiteden Survivor parkurunda birinci olan 6 öğrenci ise yanlarında bir arkadaşlarıyla Survivor finalini 22 Haziran'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek olan Survivor'ı canlı olarak izleme şansı elde etti.

Gençler ayrıca Türk Telekom müzik sahnesinde sahne alan ünlü pop- rock müzik grubu Gripin'in yanı sıra Sufle ve Deniz Tekin'in şarkılarıyla eğlendiler.

Her ilde iki ayrı ünlü youtuber'ın konuk edildiği Selfy Fest'17'de Youtube Muhabbetleri ise öğrencilerden büyük ilgi gördü. Yapılan söyleşiler pazar günü gençler tarafından takip edilen youtube kanalı Sokak Röportajlarında yayınlandı.
Kaynak: AA