Ömerli'de 'Gönül Köprüleri Kuruyoruz' Projesi

Ömer ilçesinde Atatürk Ortaokulu Müdürlüğünce okulların tanıtılması amacıyla 'Gönül Köprüleri Kuruyoruz' Projesi başlatıldı.

Okul Müdürü Bilal Yeşilmen, okulda düzenlenen proje tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, ilçedeki ilkokul öğrencileri arasında gönül köprüsü oluşturulması için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

Proje kapsamında Göllü, Beşikkaya ve Kayaballı mahallelerinde oturan ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin ilçe merkezine getirildiğini anlatan Yeşilmen, 'Okulumuz 5. sınıf öğrencileri ile eşleştirilen misafir öğrencilere okulumuz tanıtıldı. Daha sonra Kaymakam Erol korkmaz ve misafir öğrenciler bir araya getirildi. Misafir öğrenciler resmi kurumları ziyaret ederek bilgi aldılar. Daha sonra Gazi Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gezdiler.' diye konuştu.

Yeşilmen, projenin her yıl tekrarlanacağını sözlerine ekledi.

Etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Erol Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Recep Erol, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Sefa Çelebi, kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA