Hamza Dağ Görevini Nükhet Hotar'dan Devraldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın A takımında AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Hamza Dağ, yeni görevini Nükhet Hotar’dan devraldı.

Hamza Dağ Görevini Nükhet Hotar'dan Devraldı
AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen devir teslim töreninde yeni görevini Nükhet Hotar’dan devralan Hamza Dağ, çok çalışarak bayrağı daha yukarıya taşıyacağını söyledi.



2019’a kadar çok güçlü bir Türkiye’nin oluşması için mücadele edeceğini belirten Hamza Dağ, "16 Nisan referandumdan sonra ülkemizde siyasal ilişkiler bağlamında çok farklı bir ortama doğru yöneldik. 21 Mayıs tarihinde kongremizi gerçekleştirdik. 2002’den bugüne Ar-Ge biriminde birçok başkanlarımız görev yaptı. Bu görevlerini belli bir noktaya kadar götürdüler. Bu bayrağı sayın başkanımızdan alarak onun bıraktığı yerden daha yukarılara götürmeyi Rabbim bize nasip etsin. İstikamet noktasında yolumuza aynı düşünce ile devam edeceğiz. 2019’a kadar çok güçlü bir Türkiye’nin oluşması için hep beraber mücadele edeceğiz. AK Parti’nin bir neferi olarak bu bayrağı devraldık. Çok çalışarak bu bayrağı daha yukarılara inşallah çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Hamza Dağ’a devreden Nükhet Hotar da, "AK Parti sürekli kendini yenileyen, gençleşen, her zaman değerlerine sahip çıkan, kırmızı çizgilerini koruyan bir yapı ile bugüne kadar başarılarını artırarak geldi. Bundan sonra da devam edecek inşallah. Olağanüstü kongremizden sonra yaşanan bir değişiklikle 1 yıldır devam ettirdiğim Ar-Ge Başkan Yardımcılığı görevini İzmir’den milletvekili Hamza Dağ’a devretmek için bir araya geldik. Tüm başkanların ve benim yaptığım çalışmaların üzerine çok daha fazlasını koyarak yoluna devam edecek. Herkese başarılar diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum dedi" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA