Kumlucalı Başarılı Öğrenciler Çanakkale'yi Gezdi

Kumluca Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesiyle düzenlenen bilgi sınavında başarılı olan öğrenciler, Çanakkale'yi gezdi.

İlçedeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik hazırlanan, 'Çanakkale'den 15 Temmuz'a Milli Direniş' isimli şiir ve deneme yazma yarışması kapsamında başarılı olan öğrenciler 'Çanakkale gezisi' ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, ilçedeki ortaokul ve liselerde başarılı olan 40 öğrencinin, sorumlu okul yöneticisi ve rehber öğretmenler eşliğinde Çanakkale'ye götürüldüğünü söyledi.

Girgin, 'Çanakkale'den 15 Temmuz'a Milli Direniş konulu ödüllü şiir ve deneme yazma yarışmasında ortaokullarda şiir, liselerde deneme türünde yarışma yapılmış ve yarışmaya katılan tüm okullarda birinci olan öğrencilerimiz sınav sonunda Kumluca Belediyesi tarafından Çanakkale gezisiyle ödüllendirilmiştir. Bu projede bizlere destek olan Kumluca Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz.' dedi.

Geziye katılan öğrencilerin ve sorumlu öğretmenlerin ilçeye döndüklerini ifade eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da 'Geziye katılan öğrencilerimiz bize çok mutlu olduklarını söylediler. Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitlik mertebesinin önemini bilmelerine vesile olmaktan dolayı bizler de mutluyuz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA