Gölpazarı'nda Emlak Vergisi Değer Tespit Çalışmaları

BİLECİK – Gölpazarı Belediye Başkanlığı tarafından, 2018 yılından geçerli olmak üzere emlak vergisi arsa ve arazi metrekare birim değer tespit toplantısı yapıldı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Belediye düğün salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, emlak komisyon çalışmaları mayıs ayının sonuna kadar tüm yurtta devam ettiğini söyledi.

Köy içi arsa ve araziler ile şehir içinde cadde, sokak ve mahallelerdeki emlak değerlerini tespit edeceklerini anlatan Kazıcı, şu bilgileri aktardı:

'Bu çalışma kapsamında 48 köy muhtarımız ile toplantımızı gerçekleştirdik, yarında mahalle muhtarlarımızla toplanacağız. Bu komisyonda yapılacak fiyat çalışması ile ilgili ön hazırlıkları yaptık. Köy muhtarlarımız kendi köylerindeki arsa mahiyetindeki yerlerin metrekare bedellerini bugünkü şartlara uygun olup olmadığı fikirlerini bizimle paylaştılar. Bu çalışmalarımızı ay sonuna kadar tamamladıktan sonra ilgili kurumlara göndererek 2018 yılından itibaren uygulamaya girecek rakamları tespit etmiş olacağız.'

Kaynak: AA