Küçükçekmece'de Hastane Ek Hizmet Binası İnşaatındaki Yangın

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası inşaatında meydana gelen yangın nedeniyle hasta mağduriyetinin yaşanmadığı bildirildi.

Küçükçekmece'deki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası inşaatında meydana gelen yangın nedeniyle hasta mağduriyetinin yaşanmadığı bildirildi.

İstanbul Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, hastane binasının yanında inşası devam eden ek hizmet binasında saat 13.35 sıralarında yangın çıktığı belirtildi.

Yangının, yapılan ilk belirlemeye göre, kaynak işlemi sırasında dış cephe kaplamasında bulunan elyaf ve dış cephe malzemesinin tutuşmasıyla meydana geldiğinin anlaşıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Yangının başlamasından yaklaşık 10 dakika sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürme ve soğutma çalışmalarına başlandı. Saat 14.50 itibarıyla itfaiye ekipleri gerekli tedbirleri alarak hastanemizden çıkış yapmıştır. Bu süreçte hastanemizde hasta mağduriyeti yaşanmamıştır.'
Kaynak: AA