Şehit Ailesinden Duygulandıran Ziyaret

Kocaelili şehit ailesi, İçel'in Mut ilçesinde oğullarının adını taşıyan kütüphaneye ev sahipliği yapan ortaokulu ziyaret ederek, hem kitap bağışladı hem de öğrencilere ayakkabı hediye etti.

Siirt'te 2015 yılındaki terör saldırısında şehit olan jandarma er Emre Kaan Arlı'nın ailesi, Mut ilçesinde oğullarının adını taşıyan kütüphanenin bulunduğu okulu ziyaret ederek, kitap bağışladı ve öğrencilere ayakkabı dağıttı.

Şehidin Kocaeli'nde yaşayan babası Şaban, annesi Emine ile 6 yaşındaki kardeşi Elif Hilal Arlı, Dağpazarı Mahallesi'ndeki Ere Dağpazarı Ortaokulunu ziyaret etti.

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz'ın eşlik ettiği aile, oğullarının adının verildiği kütüphaneye kitap bağışlamanın yanı sıra okuldaki 139 öğrenciye ayakkabı hediye etti.

Duygulu anlar yaşayan aileyi, öğretmenler ve öğrenciler teselli etti.

Anne Arlı, şehit oğlunun isminin yaşatıldığı kütüphanenin açılmasına vesile olanlara teşekkür ederek, 'Şehit oğlum güzel olaylara vesile oldu. Hiç tanımadığımız bir yere gelmeyi nasip etti. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. Vatan sağ olsun.' dedi.

Yılmaz ise şehidin anısına her zaman sahip çıkılacağını belirterek, okuldaki eksikliklerin de giderilerek, çocukların daha iyi eğitim almalarının sağlanacağını aktardı.
Kaynak: AA