Şamil Tayyar'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilk yorum

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesini Beyaz Tv ekranlarında değerlendirdi.

Şamil Tayyar'dan Erdoğan-Trump görüşmesine ilk yorum
Murat Erçin'in sunduğu Son Söz programına konuk olan Şamil Tayyar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesine ilişkin " Beyaz Saray'daki görüntülere baktıkça Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görmekteyiz." dedi.

GURURLE İZLEDİK

Tayyar şu ifadeleri kullandı;
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump görüşmesinin FETÖ soruşturmalarında bir balans ayarı olacağını düşünüyorum. Erdoğan - Trump görüşmesi ile Türkiye'nin FETÖ konusundaki kararlılığı bir kez daha ortaya konmuş oldu.. Beyaz Saray'daki görüntülere baktıkça Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görmekteyiz. Bu görüşmeyi sabote etmek için neler yazıldığını hepimiz gördük. Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olmaktan öte bir anlam taşımaktadır. Erdoğan - Trump görüşmesini göğsümüz kabararak, gururla izledik. Beyaz Saray'daki görüşmeyi izleyen herkes Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğu için gurur duymalıdır.