Kulp Anaokulu'ndan Annelere Sürpriz

Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki anaokulu idaresi tarafından organize edilen sürpriz Anneler Günü programı geniş bir katılımla kutlandı.

Kulp Anaokulu'ndan Annelere Sürpriz
Kulp Anaokulu idaresince organize edilen Anneler Günü programı kayıtlı bütün öğrenci annelerinin katılımıyla Yenimahalle Demirciler Caddesi üzerinde bulunan okul bahçesinde yapıldı. Kutlama organizasyonu için öğrencileriyle birlikte sevgiyle yoğrulmuş bir emekle hazırlık yaptıklarını belirten Kulp Anaokulu Müdürü Aysel Savrun “Bu gün anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel bir gündür. İnsana sunulmuş en kutsal olgu kuşkusuz anneliktir. Çocuklarımızla beraber annelerimizi ağırlayıp zengin etkinlik programıyla güzel bir kutlama yaptık. Bu vesileyle iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin sahibi olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar organizasyonumuza katılan bütün annelerimize teşekkür ederim” dedi.

Anaokulu öğrencileri anneleri için hazırladıkları programda söyledikleri şarkılarla, okudukları şiirlerle, oynadıkları oyunlarla, çeşitli yarışma ve gösterilerle anneleri sevindirip eğlendirmeye başardı. Çocukların gösterileriyle duygulanan bazı anneler sevinç gözyaşlarını tutamadı. Çocuklar kendi elleriyle hazırlamış oldukları hediyeleri annelerine sundu. Aldıkları en güzel hediye çocuklarının sevgi gösterisi olduklarını belirten anneler, okul idaresi, öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Davetlilerle beraber geçilen yemekten sonra program sona erdi.
Kaynak: İHA