Milli Birlik Ve Beraberlik Konseri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Teşkilatının Hassa ilçesinde organize ettiği Milli Birlik ve Beraberlik Konseri'nde Mustafa Yıldızdoğan Aşık ve Sefai sahne aldı.

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, ilçe merkezindeki stadyumda düzenlenen konserde yaptığı konuşmada, ülkenin son zamanlarda zor dönemden geçtiğine belirtti.

Birlik mesajı veren Milletvekili Ahrazoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Etrafımız bir ateş çemberi ile çevrili. Ancak bu acılara, bu sıkıntılara rağmen bir yandan gam ve çile ile yoğrulurken bir yandan da Türk milleti geleceğini temin etmek için gerektiğinde de bu şekilde bir araya gelip eğlenmesini de bilir. İşte buradaki bu coşku tüm dünyaya emsal teşkil etsin. Bizi birileri bir şeye zorladı. Ancak milliyetçi ülkücü hareket olarak bizi ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar ülkücü hareket olduktan sonra bütün zorlukların üstesinden gelmesini de biliriz çok şükür. Bugün buradan toplanan vatandaşlardan bir mesaj çıkmalı. Buradan verilecek mesaj hangi şart altında olursa olsun Türk milleti birdir, beraberdir. Bin yıllık kardeşliğini de koruyacaktır.'

MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ise, bazı kesimlerin konseri halk oylaması için yaptıklarını iddia ettiklerini ancak, etkinliğin 16 Nisan'daki halk oylamasıyla alakalı olmadığını vurguladı.

Konuşmaların ardından Mustafa Yıldızdoğan ve Aşık Sefai sahne aldı.

Kaynak: AA