Güzellik &Amp; Bakım 2017 Fuarı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: 'Cumhurbaşkanımız, attığı imza sayesinde bugün fuar alanının coşkuya dönmesine vesile olmuştur. İnşallah 'evet' diyerek 17 Nisan'da güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız' İSTESOB Başkanı Yılmaz: 'İşler çok güzel, insanlar da gülüyor demek ki pazar günü herkes 'evet' diyecek. Güzellik uzmanlarının boynunun borcu çünkü' İGDESO Başkanı Aydın: 'Cumhurbaşkanımızın Külliye'de imzaladığı kararnameyle yasaklar kalktı. Güçlü ve güzel bir Türkiye için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın attığı imzayla Güzellik & Bakım Fuarı'nın coşkuya dönmesine vesile olduğunu belirterek, 'İnşallah 'evet' diyerek 17 Nisan'da güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız.' dedi.

TG EXPO tarafından düzenlenen 28. Güzellik & Bakım 2017 Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ında açıldı.

Konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler ve diğer sektör profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendlerini, en yeni ve teknolojik ürünleri bir araya getiren fuara, 176 firma ve temsil edilen 568 marka ile Türkiye'nin dört bir yanından katılım sağlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, fuar ziyaretinden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ekonomiye çok önemli katkıları bulunan fuara, özellikle kadın esnafın yoğun katılım sağladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Mart'ta Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet' programında, güzellik uzmanlarının sorunlarıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararını imzaladığını hatırlatan Çalık, şöyle devam etti:

'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla güzellik uzmanlarımızın karşılaştığı engeller, Külliye'de atılan imzayla kaldırılmış vaziyette. Güzellik uzmanları bugün Cumhurbaşkanımıza sevgisini ve 16 Nisan'da söyleyecekleri 'evet'i bize iletti. Sayın Cumhurbaşkanımıza, küçük-büyük demeden her soruna ve mağduriyet yaşanan bir yer varsa oranın çözümü için gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, attığı imza sayesinde bugün fuar alanının coşkuya dönmesine vesile olmuştur. İnşallah 'evet' diyerek 17 Nisan'da güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız.'

- 'Erdoğan'a müteşekkiriz'

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, fuarın hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, 'İşler çok güzel, insanlar da gülüyor demek ki pazar günü herkes 'evet' diyecek. Güzellik uzmanlarının boynunun borcu çünkü.' dedi.

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (İGDESO) Başkanı Ayşe Aydın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a müteşekkir olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımızın Külliye'de imzaladığı kararnameyle yasaklar kalktı. Bu vesileyle yerli üretim olan birçok ekipman satışa sunuldu. Mühürlenen güzellik salonları açıldı ve salonlar yeni cihazların alımı için fuar alanını ziyaret ediyor. Biz özgürüz, fuar özgür, esnaf özgür. Allah'a çok şükürler olsun diyoruz. Güçlü ve güzel bir Türkiye için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz.'
Kaynak: AA