Tokat'ta AK Parti Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt sandık görevlilerine seslenerek, “16 Nisan günü hepiniz sahada mücadele edeceksiniz. Sizler bizim dava adamlarımızsınız. Sizler akıncılarsınız” dedi.

Tokat'ta AK Parti Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı
AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı tarafından sandık yönetim kurulu toplantısı AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ile çok sayıda partili katılımı ile yapıldı. Referandumda görevlendirilen sandık görevlilerinin dikkat etmesi gereken konuların anlatığı toplantıda konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, sandık görevlilerinin teşkilatta üstlendiği öneme dikkat çekti. AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ise referandum akşamı çalışmaların meyvesini partililerin emekleri ve alın teri sayesinde alacaklarını kaydetti.

AK Parti Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Av. Yusuf Beyazıt ise müşahitliğini son derece önemli bir görev olduğunu belirterek, "Sizler sandık görevlileri olarak en önemli yerdesiniz. Son gün yani referandum günü çalışacak en büyük ordu sizler olacaksınız. Sizler sandık başında oylara ve oy veren insanlara sahip çıkmakla görevlisiniz. Sizin sayenizde inşallah o oylar ülkemize bereket olarak geri dönecek. 16 Nisan günü hepiniz sahada mücadele edeceksiniz. Sizler bizim dava adamlarımızsınız. Sizler akıncılarsınız. Bu süreçte cephedeki en önemli komutanlar sizlersiniz. İnşallah yine sizlerin çalışmaları ve emekleri sayesinde 16 Nisan günü arzuladığımız sonucu alacağız. Hepinize şimdiden kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımız olsun" dedi.

Kaynak: İHA