Encümen Ve Komisyon Üyeleri Seçimi Yapıldı

İl Genel Meclisinde bir yıl süreyle görev yapmak üzere, encümen üyeleri ile komisyonlarda görev yapacak üyeler belirlendi.

Encümen Ve Komisyon Üyeleri Seçimi Yapıldı
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş başkanlığında yapılan seçimde encümen üyeliklerine Merkez ilçe meclis üyesi Mehmet Sakar, Musabeyli Meclis üyesi Mehmet Gültekin, ve Polateli Meclis üyesi Ahmet Zateroğlu seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonuna Cuma Avcı, Mehmet Sakar, Kıyam Dalyanoğlu, Ali Eyidoğan, Şıhmehmet Yalçın, Adil Kılınçoğlu ve Mustafa Yıldırım, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ahmet Zateroğlulları, Şıhmehmet Yalçın, Cuma Avcı, Mehmet Gültekin, Kıyam Dalyanoğlu, Mehmet Metin Karakuş ve M. Vakıf Boybeyi,

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna Mustafa Yıldırım, Şıhmehmet Yalçın, Mehmet Sakar, Adil Kılınçoğlu ve Ali Eyidoğan,

Çevre ve Sağlık Komisyonuna Ahmet Zateroğulları, Cuma Avcı, M. Metin Karakuş, Mehmet Gültekin ve M.Vakıf Boybeyi, Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna Mehmet Gültekin, Cuma Avcı, M. Metin Karakuş, Ahmet Zateroğulları ve Kıyam Dalyanoğlu seçildi.
Kaynak: İHA