ADÜSEM Yenilenen Yüzüyle Çalışmalarına Devam Ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) yenilenen yüzüyle Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) konferans salonunda düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

ADÜSEM Yenilenen Yüzüyle Çalışmalarına Devam Ediyor
Etkinliğe Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, akademik ve idari personelin yanı sıra yaygın ve yerel basın mensupları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ ile kent ve halkın kaynaşmasını sağlayan ADÜSEM bünyesinde yaptıkları birtakım değişikliklerle ülkenin en iyi sürekli eğitim merkezleri arasındaki yerini almasını hedeflediklerini ifade etti.

Cavit Bircan, sözlerini sürdürerek “Kendinizi yenilemek durumundasınız. Kendinizi yenileyip yeni bir şeyler yapmazsanız zaten sistemin dışına itilirsiniz. Taklitler fazla uzun yaşamıyor. Bu yüzden sürekli yenilenmek ve üretmek gerekiyor. Fikir üretmede mahir bir toplumuz fakat iş yapmaya geldiğinde biraz yavaşlıyoruz. Bu yavaşlamayı ADÜSEM ile aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın ardından konuşma yapan Rektör Yardımcısı ve ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Törün Özer, 2017 yılında tekrar yapılanmaya girerek bir buçuk ay gibi kısa bir sürede yeniden yapılandıklarını, genç ve dinamik bir ekiple birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan eğitimlerin şimdiden kontenjan sınırlarını aştığını belirten Özer, Aydın’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının istekleri doğrultusunda sertifikalı eğitim programları düzenleyeceklerini bildirdi. Yeni tasarlanan web sitesi hakkında da bilgiler veren Özer, Merkezin tüm faaliyetlerine web sitesi üzerinden ulaşılabileceğini ve buradan kayıt işlemlerinin yapılabileceğini vurguladı.

Etkinliğin sonunda ADÜSEM logolu pastayı kesen Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kaynak: İHA