Öğrenciler Barınaktaki Hayvanları Unutmadı

Uşak'taki ortaokul öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri paralarla temin ettikleri mama ve ilaçları hayvan barınağına götürdü.

23 Nisan Ortaokulu öğretmenleri Demet Cengiz, Mehmet Savaş ve Gülşah Çağlar Demir'in Yenilikçi Lider Öğretmenler Programı kapsamında hazırladıkları 'Koşulsuz Sevgi' Projesi ile 60 ortaokul öğrencisi, Uşak Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Barınakta kalan sokak hayvanlarıyla ilgili Uşak Belediyesi Veterineri Okan Aydın'dan bilgi alan öğrenciler, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla temin ettikleri mama ve ilaçları yetkililere teslim etti.

Öğrencilerin ziyaretine eşlik eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, daha modern bir barınak yapacaklarını belirterek çocuklarla sohbet etti.

Projeyle ilgili gazetecilere bilgi veren 23 Nisan Ortaokulu Öğretmeni Demet Cengiz, öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak için yürüttükleri proje kapsamında ilerleyen dönemlerde ziyaretler gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu ise bu tür okul ziyaretlerinin yaygınlaşması için Cahan'dan destek istedi.

Kaynak: AA