Türk Hava Kurumu Eskişehir Şubesi'nin Yeni Yöneticileri Vali Çelik'i Ziyaret Etti

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Başkanlığı’na seçilen Nevzat Yalçın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şubesi'nin Yeni Yöneticileri Vali Çelik'i Ziyaret Etti
Eskişehir’de, havacılık alanında ileriye dönük olumlu çalışmalar yapıldığını bildiren Vali Çelik, Başkan Yalçın yönetiminde seçilen kurula çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Türk Hava Kurumu’nu kamu yararına faaliyet gösteren güçlü, güvenilir ve köklü bir kuruluş olarak nitelendirdi.

Ülkemizdeki askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için 16 Şubat 1925’te Türk Hava Kurumu’nun kurulduğunu hatırlatan Başkan Yalçın, ziyareti kabulden dolayı duyduğu memnuniyeti iletti. Hızla gelişen havacılık sektöründen, Eskişehir’in de gerekli ölçüde yararlanmaya çalışmasını büyük bir gururla izlediklerini söyleyen Bakan Yalçın, yapılan çalışmaları anlatarak, "Öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza Türk Hava Kurumu’nu sevdirmek ve tanıtmak amacıyla yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenliyor, model uçak, paraşüt, yamaç paraşütü, yer kanat ve planör gibi çeşitli kurslar açıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA