Başkan Tiryaki Zübeyde Hanım Mahallesi'nde

Referandum sürecinde her gün mahalle mahalle dolaşıp bölge halkıyla buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Zübeyde Hanım Mahallesini de unutmadı.

Başkan Tiryaki Zübeyde Hanım Mahallesi'nde
Başkan Tiryaki, Zübeyde Hanım Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde 100 kişiye seslendi. Yerinde ve zamanında atılacak doğru adımlarla daha güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade eden Tiryaki, yapılan iyi işlere destek verilmesi gerektiğini aktardı. Başkan Tiryaki, referandumdan çıkacak ’evet’ sonucunun Türkiye’yi bir adım daha ileri götüreceğinin altını çizerek, “Allah’ın izniyle ülkemiz dünya üzerinde daha güçlü bir hale gelecek” dedi.

Altındağ Belediyesi’nin görev ve sorumluluğu kapsamında olmayan çok sayıda yatırım yaptığını da dile getiren Başkan Tiryaki, ilçeye okul, aile sağlığı merkezi, spor tesisi ve cami gibi yatırımlar kazandırdıklarına dikkat çekti. Belediyenin bu işleri yapmakla yükümlü olmadığını hatırlatan Tiryaki, Altındağlı vatandaşların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için sorumluluk almaktan kaçınmadıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmasının ardından sınıfları gezerek Altındağlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerini inceleyen Başkan Tiryaki, kreş sınıfındaki öğrencilere de hediyeler verdi.
Kaynak: İHA