AK Parti'den Güngören'de 'Sevgi Yürüyüşü'

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından organize edilen yürüyüşe AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, Güngören Belediye Başkanı Kahraman ve partililer katıldı AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: 'Bu yürüyüşlerimizi 15 Temmuz'un final gecesi olan 16 Nisan'da sandıkları evetlerle doldurmaya hazır mıyız? Komşularımızdan, dostlarımızdan, yakınlarımızdan başlayarak girilmedik kapı bırakmayacağız'.

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, Güngören'de 'Sevgi Yürüyüşü' gerçekleştirdi.

Güngören Merkez Mahallesi AK Parti Seçim İrtibat Bürosundan başlayan yürüyüşe AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever ve partililer katıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, burada yaptığı konuşmada, meselelerinin bir memleket meselesi olduğunu belirterek, 'Hep birlikte deyip Merkez Mahallesinden başlayarak buraya kadar bizimle yürüyen tüm Güngörenli kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.' dedi.

Bu yürüyüşlerin gönül ve sevgi yürüyüşü olduğunu kaydeden Temurci, 'Sevgi yürüyüşlerine, bu yürüyüşlere 14 Ağustos 2001'de başladık. Cumhurbaşkanımız ve liderimizle başladık, milletimizle beraber biz bu yollarda çok yürüdük. Durmak yok yola devam dedik.' ifadelerini kullandı.

Ülkenin yeni bir sisteme ihtiyacı olduğunu vurgulayan Temurci, 'Artık darbelerin olmadığı, zorbaların olmadığı, 28 Şubatların olmadığı, 15 Temmuzların olmadığı, artık güçlü bir demokrasinin var olduğu güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacı var. İşte biz bu duygu ile diyoruz ki, AK Partili olsun, MHP’li olsun, CHP’li olsun, HDP'ye oy vermiş kardeşlerimiz olsun; gelin artık bu mesele sadece AK Parti ile MHP'nin meselesi değil, bütün bir mazlum coğrafyanın meselesi, onun için el ele kol kola bu yürüyüşleri devam ettireceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

'İstikrar için evet, istiklal için evet, istikbal için evet ' diyen Temurci, 'Bu yürüyüşlerimizi 15 Temmuz'un final gecesi olan 16 Nisan'da sandıkları evetlerle doldurmaya hazır mıyız? Komşularımızdan, dostlarımızdan, yakınlarımızdan başlayarak girilmedik kapı bırakmayacağız.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA