Başkan Genç Pazarda Vatandaşlarla Kucaklaştı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Semt Pazar yerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Genç Pazarda Vatandaşlarla Kucaklaştı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeniköy Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile alışverişe gelen vatandaşlara "Hayırlı pazarlar" dileğinde bulunan Başkan Genç, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Turgay Genç, pazar esnafı ile vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Samimi ve yoğun ilgi

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir ile parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Başkan Genç, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. 2 saat pazarda kalan Başkan Genç, Kanser Haftası nedeniyle stand kuran Akdeniz Hedef Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret edip, tansiyon ölçtürüp başarılar diledi.

Halkımızı dinliyoruz

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı çalıştıklarına vurgu yapan Genç, "İlçemizde Hastaneden, kent meydanlarına, pazaryerlerinden Müze Camiye kadar onlarca proje gerçekleştirirken halkımızla her fırsatta bir arada olmaya çalışıyoruz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri halkımızın sıkıntılarını belirlememiz, halkımızın belediyemizden beklentilerini öğrenmemiz açısından önemli bir fırsat” dedi.

Kaynak: İHA