İki Üniversite Arasında İşbirliği

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İki Üniversite Arasında İşbirliği
Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile beraberindeki üniversite heyeti, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a yeni görevinde başarılar dileyerek, "İnşallah mevkidaşımın başarılı olacaktır. Mardin Artuklu Üniversitesi olarak 7 Aralık Üniversitesi ile işbirliği yapacağız” dedi

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ise üniversiteler arasında işbirliğinin önemli olduğunu ifade ederek, “Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Artuklu Üniversitesi ile işbirliği yapacağız. İki üniversitemizde genç üniversitedir. Ortak bir çok projeye imza atabiliriz. Görüş alış verişinde bulunduk” diye konuştu.

Kaynak: İHA