AK Parti Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Evet' Lokumu

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘evet’ kitapçığı, gazetesi ve Afyon lokumu gönderildi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Evet' Lokumu
Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından ‘evet’ gazetesi, ‘evet’ kitapçığı ve Afyonkarahisar lokumu gönderildi.

Merkez PTT binası önünde açıklamada bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, “Ülkemizdeki pratikte devam eden tüm siyasi tartışmaların ötesinde siyasetin amaç mı araç mı olduğunun tespiti bir siyasi hareket veya partinin millete karşı olan muhabbetini az çok belirlemektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyaset anlayışımızda ufuklar açan birçok liderden gördüğümüz, öğrendiğimiz; siyasetin millete, ümmete ve insanlığa hizmet edebilmek için bir araç olduğudur. Siyaseti amaç haline getiren kişiliğin kendisinden başka kimseye faydalı olamayacağı ve bozuk bir ruh haline sahip olduğu tarihte ve günümüzde de birçok örnekle karşımıza çıkmaktadır. Siyaset yapmayı amaç haline getirmiş siyasi yapılar yahut kişiler millet nazarında hiçbir zaman teveccüh göremediği gibi uzun vadede kazanlardan olmadıkları defalarca tatbik edilmiştir. Siyaset asıl gayesi millete hizmet olanlar için sadece bir araçtır” dedi.

Kaynak: İHA