Minik Eller Projesi Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü “Minik Eller” projesi kapsamında ev ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.

Minik Eller Projesi Devam Ediyor
Körfez bölgesinde ki hastanelerde doğan her Burhaniyeli bebeğe ulaşmaya çalışan Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan “Minik Eller Birimi” çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Yenidoğan bebeklerin doğumdan itibaren takibi başlatılarak özellikle annelerin eğitimi yapılmakta. “Sağlıklı nesiller için bilinçli anneliğin çok önemli olduğunu” belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Çalışmalarını süreklilik arz ettiğini ve Burhaniyelilerin bu hizmetten çok memnun olduklarını belirtti”. Konu hakkında bilgi veren Burhaniye Belediyesi Sağlık İşlerinden yapılan açıklamada ise “Bebeklerimiz ve lohusalarımız ziyaret edilerek gerekli eğitimleri anlatıyoruz. Gerekli uygulamalar, pansuman, enjeksiyon ihtiyaçları karşılanıyor. Başkanımızın selamları iletilerek, miniklere hediye paketleri sunuluyor. Tüm gayretimiz ile halkımızın yanındayız” denildi.
Kaynak: İHA