'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi

Ardahan'da İnsani Yardım Derneği, (İHH) tarafından yürütülen, 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi kapsamında bilgilendirme yapıldı.

İHH Ardahan Dernek Başkanı Hüseyin Ceven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi kapsamında bilgilendirme çalışması yapıldığını kaydetti.

Ceven, bu çalışmanın Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Memur Sen ile yürütüldüğünü söyledi.

Proje ile öğrencilerdeki kumbaraların yetimlere ulaştırılacağını belirten Ceven, 'Ardahan halkı bu projeye hassasiyetle destek verdi. Bu proje ve bu sunumda amacımız, her sınıfın yetim kardeşi var kampanyası çerçevesinde, öğrencilerimizde hem yardımlaşma duygusu gelişecek, hem de kendileri gibi bir çocuğun eğitimi başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamış olacaklar.' dedi.

Ardahan Üniversitesindeki (ARÜ) sunuma çok sayıda vatandaşın katıldığını belirten Ceven, katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA