Öğrenci Ve Halktan Kurulu Mehter Takımının Şehitleri Anma Günü Konseri

Hisarcık ilçesinde, öğrenci ve halktan kurulu Anadolu İmam Hatip Lisesi mehter takımının 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında verdiği konser büyük ilgi gördü.

Öğrenci Ve Halktan Kurulu Mehter Takımının Şehitleri Anma Günü Konseri
Yaklaşık iki yıl önce Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Müdür Yardımcısı Gökhan Sait Mamak’ın nezaretinde okul öğrencilerinden kurulan Anadolu İmam Hatip Lisesi mehter takımı bünyesine imam, vaiz, öğretmen, belediye zabıtası, işçi ve birçok esnafın katılmasıyla daha da genişleyip güçlendi. Verdikleri konserlerle her geçen gün daha da profesyonelleşen Anadolu İmam Hatip Lisesi mehter takımı son olarak 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında sunduğu gösteri büyük beğeni topladı. Seslendirdiği Çanakkale türküsü ve marşlarla izleyenlerden büyük alkış alan mehter takımı soğuk havada izleyenlerin içini ısıttı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Müdür Yardımcısı Gökhan Sait Mamak, daha da güzel programlar icra edebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA