Mersin'de Kaçakçılık Ve Uyuşturucu Operasyonları

Kentte gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

İçel'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara ile uyuşturucu hap ele geçirildi.

İçel Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İçel İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 13-14 Mart'ta asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalarda, hakkında kamu malına zarar vermek ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından yakalama emri bulunan A.A, ekiplerce gözaltına alındı. Zanlının çantasında yapılan aramada 2 bin 970 uyuşturucu hap ile 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yine ekiplerce İçel Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde Irak uyruklu S.A.A'nın çantasında yapılan aramada değişik markalarda 459 paket gümrük kaçağı sigara, 20 paket de nargile tütünü bulundu. Suriye uyruklu M.M'nin çantasında ise değişik markalarda 230 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı.

Bir istihbari bilgiyi değerlendiren ekiplerin Demirtaş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde düzenledikleri operasyonda ise 1 ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 şarjör ile 18 fişek, 1 ruhsatsız otomatik av tüfeği ve bu tüfeğe ait 10 fişek ele geçirildi.

Ekiplerin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA