'Karnı Burnunda' Hırsızlıktan Yakalandı

Adana’da hırsızlık yaptıkları evden çıkarken yakalanan 9 aylık hamile kadın ve 3 akrabası tutuklandı Yaklaşık 4 gün içinde doğum yapması beklenen şüpheli kadın, iç çamaşırında bulunan ve kapı kilidini açmada kullanılan plastik malzemeyi su alan ayakkabısının içine koyduğunu ileri sürdü.

ADANA – Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde hırsızlık için girdikleri evden çıkarken gözaltına alınan 9 aylık hamile kadın ve 3 akrabası tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendiği Cankız T. (30) ile akrabaları Sibel (24), Dilek (39) ve 9 aylık hamile Nazan Y'yi (26) takibe aldı.

Haydaroğlu Mahallesi 252 Sokak'daki bir apartmana giren 4 kadın, bir süre sonra binadan dışarı çıktıkları sırada polis ekiplerince yakalandı.

Kadınların üzerini arayan ekipler, 1 altın bilezik, 2 altın bileklik, 3 kolye ve 2 altın yüzük ele geçirdi.

Şüphelilerde Nazan Y'nin iç çamaşırında kapı kilidini açmada kullanılan plastik bir malzeme bulundu.

Apartmanda inceleme yapan ekipler, şüphelilerin Eda K'ye ait 5. kattaki daireye yanlarındaki plastik malzemeyi kullanarak 'kapı dilini kaydırma' yöntemiyle girdikleri ve yatak odasındaki altınları çaldıklarını belirledi.

Polis, Eda K'nin de şikayeti üzerine 4 kadını gözaltına aldı.

Yaklaşık 4 gün sonra doğum yapmasının beklendiği bildirilen Nazan Y'nin, iç çamaşırında çıkan plastik malzemeyle ilgili, 'Plastik malzemeyi su alan ayakkabımın içine koyuyorum. Fakat bugün ayağıma vurduğu için iç çamaşırımın içine koydum.' şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 kadın, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

Kadınlar, burada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Daha sonra adliyeye sevk edilen kadınlar tutuklandı.
Kaynak: AA