Kaymakam Arslan Gazileri Ziyaret Etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ni ziyarette bulunarak, gazilerle sohbet etti.

Kaymakam Arslan Gazileri Ziyaret Etti
Milas Kaymakamı Eren Arslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Dün sabah saat 10.00’da Milaslı gazileri ziyaret eden Arslan; Kıbrıs, Kore, Güneydoğu gazilerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban, Kaymakam Arslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Biz Milas’ta gaziler olarak, dayanışmamızla güzel bir dernek kurduk. Derneğimizde; Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu gazilerimizden oluşan toplamda 210 üyemiz var. Üyelerimiz her türlü platformda bulunmak için önem gösterdiler. Eski kaymakamlarımız; Şahin Aslan, Bahattin Atçı ve Fuat Gürel her hafta bizim halimizi hatırımızı sorarlar. Tabi ki gazilerimizin yarısı, Milas’ın köylerindendir. Gazilerimiz, sizin geleceğinizi duyunca sevinçle hep birlikte dernek binamıza geldiler. Derneğimizi ziyarete geldiğiniz için gaziler adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Arslan, gazilerin her zaman duruşuyla güç kattıklarını belirterek “Gazilerimiz, disiplinli bir şekilde aynı askerlikteki gibi her yerde hazır ve nazırsınız. Sizin o gücünüz, sizin o disiplininiz, sizin o duruşunuz bize de inanın güç veriyor. Bize manevi bir destek oluyor. Allah eksikliğinizi vermesin. Siz bize güç veriyorsunuz, daha fazla şevkle çalışmamızı sağlıyorsunuz. Biz size baktıkça, sizi gördükçe, sizden güç alıyoruz, cesaret alıyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu her an idrak ediyoruz. O yüzden Allah dediğim gibi eksikliğinizi vermesin. Allah bir daha da vatanımızı, milletimizi böyle zor anlarda savunmak zorunda bırakmasın. Ama görev başa düşerse hepimiz, göreve koşmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarban, sohbetin ardından Kaymakam Arslan’a gazi armalı kravat iğnesi hediye etti.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandı.

Başkan Sarban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında; Gürün’ün kendilerine Kıbrıs gezisi sözü verdiğini ve Muğla’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi öncülüğünde 4 Nisan’da Kıbrıs’a gideceklerini açıkladı.

Kaynak: İHA