Başkan Alemdar Tıp Bayramını Kutladı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık personellerini ziyaret etti.

Başkan Alemdar Tıp Bayramını Kutladı
AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Yasin Çatalbaş’ın da katıldığı programda Başkan Alemdar, insan hayatındaki en önemli değerin ruh ve beden sıhhati olduğunu ifade ederek bunun idrakiyle 7 gün 24 saat görevleri başında olan sağlık çalışanlarının zor ama bir o kadar da önemli ve kutsal bir görevi özveriyle yerine getirdiklerini ifade etti.

Bugün 5 yıldızlı hastaneleri, ambulans helikopterleri ve modern tıbbi teknolojileri ile Türkiye’nin sağlık alanında kendisine yeni bir çıta belirlediğini ifade eden Alemdar, devletin hem vatandaşlar hem de sağlık çalışanları için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de sağlık personellerinin değeri parayla ölçülemeyecek kadar önemli bir görevi fedakarane yerine getirdiklerini dile getirerek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Başkan Yusuf Alemdar ve Osman Çelik günün anısına, ziyaret ettikleri sağlık kurumlarında görev yapan personele karanfil hediye etti.
Kaynak: İHA